Despre noi


      Va imaginati cum ar arata lumea de azi fara energie electrica, fara electricitate, fara electricieni? Ei bine, poate cel mai bine constientizam acest lucru in momentul cand, uneori, neavand chef de nimic, stam in fata televizorului urmarind o emisiune de divertisment sau in fata calculatorului, navigand pe internet si deodata se opreste televizorul, respectiv calculatorul, se stinge lumina si... pauza!
     Cum si-a gasit natura cele mai perfecte forme si solutii pentru rezolvarea problemelor proprii, si in tehnica a fost necesara pregatirea de specialisti in acest domeniu, specialisti capabili sa diagnosticheze si sa remedieze probleme de electricitate, specialisti capabili sa proiecteze, sa execute, sa exploateze, sa intretina in buna stare de functionare instalatiile de distributie a energiei electrice.
     Probabil ca pe vremea inventarii generatorului de energie electrica, putini isi imaginau ce evolutie rapida va avea acest domeniu.
     Devenind atat de vast acest domeniu, a necesitat si pregatirea de specialisti pe masura cerintelor. Asa s-a ajuns ca pregatirea de electrician instalator sa fie si ea la fel de pretentioasa, ajungandu-se ca in cele din urma statul roman sa intervina si sa aduca noi reglementari in acest domeniu. Autoritatea nationala care reglementeaza, printre altele, si activitatea electricianului instalator poarta denumirea de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul energiei, mai pe scurt ANRE. Asadar, electricianul ce doreste sa practice activitatea de electrician instalator se supune unui examen organizat de catre ANRE pentru obtinerea legitimatiei de electrician autorizat(mai multe informatii gasiti pe site-ul ANRE, rubrica Autorizare electricieni).
     Personal, consider binevenita aceasta solutie din partea ANRE, intrucat din ce in ce mai multi electricieni isi asuma riscul de a interveni in instalatiile electrice fara a avea nici cunostinte si nici practica in aceasta activitate.
     Cu o experienta de peste 25 de ani in electricitate in mai toate ramurile, dobandind si calitatea de electrician autorizat, m-am hotarat sa ma dedic acestei activitati, vazand si convingandu-ma de faptul ca piata romaneasca are mare nevoie de specialisti in acest domeniu. Fara lipsa de modestie, tin sa precizez ca am absolvit Liceul industrial energetic din Iasi in 1981 si Scoala tehnica de maistri energetici din cadrul aceleiasi institutii in perioada 1996-1998, experienta cea mai indelungata dobandind-o in cei peste 23 ani de munca in IRE Iasi, actualmente E.ON Moldova, sucursala de distributie Iasi.
     Din diversele activitati practicate, as enumera aici macar o parte, cei interesati putand gasi lista completa de activitati in sectiunea Servicii a site-ului.

Exemple:

 • lucrari de reparatii si service pentru instalatii electrice casnice si industriale
 • constatare, depistare si remediere defectiuni aparute in instalatiile electrice
 • executie instalatii electrice pentru constructii civile si industriale
 • proiectare si executie instalatii electrice pentru apartamente, case, vile
 • montare si inlocuire bransamente electrice la consumatori casnici si mici consumatori
 • consultanta pentru instalatii electrice si instalatii pentru curenti slabi, pentru iluminat ornamental etc.
 • reparatii, intretinere si service automatizari industriale, instalatii curenti tari
 • confectionari, montari sau inlocuiri tablouri electrice la consumatori casnici si mici consumatori
 • prize de pamant, montare si verificare PRAM
 • instalatii de paratrasnet, instalatii de protectie la STA
 • instalatii pentru curenti slabi (telefon, internet, CATV, supraveghere si urmarire)
 • instalatii de iluminat interior la hale, spatii comerciale si de productie, iluminat ambiental si ornamental
 • lucrari de intretinere curenta a instalatiilor proprii pentru mici consumatori si firme private


 • Pentru orice informatii

  sau nelamuriri, nu ezitati

  sa ne contactati!

  Informatii de contact


  Mobil:   0769 40 58 68
  E-mail: casatech_instalatii@yahoo.com